Pannenkoekenverkoop!

Beste ouders,

Jaarlijks organiseren wij met het oudercomité een aantal activiteiten. Deze brengen flink wat geld in het laatje en met die centen kunnen we heel wat dingen doen voor de kinderen en de school (oog voor lekkers, turnzakken 1ste leerjaar, klasfoto, sport op zaterdag, …).

Jammer genoeg hebben we het afgelopen jaar omwille van corona een aantal activiteiten moeten annuleren. We willen echter ook dit schooljaar hetzelfde geven aan de kinderen.
Daarom organiseren we een pannenkoekenverkoop!
We kozen voor Beauvoordse pannenkoeken, gebakken volgens aloude traditie met verse boter en melk. We bieden deze aan in pakjes van 500g/9 pannenkoeken voor €5.

Wij vragen u om uiterlijk op maandag 19 oktober uw bestelling door te geven.

U zal de pannenkoeken kunnen afhalen op donderdag 29 of vrijdag 30 oktober tussen 18u en 21u op de speelplaats van de school.
Voor 1€ brengen wij op zaterdag 31 oktober uw bestelling aan huis in groot Lochristi.

Dit zijn 2 vliegen in 1 klap: U kan de herfstvakantie inzetten met lekkere pannenkoeken en u steunt het oudercomité en de school van uw kinderen.
Vertrekt u op reis? Geen probleem, de pannenkoeken zijn 15 dagen houdbaar in de koelkast en ze kunnen ook ingevroren worden.

De afhalingen zullen uiteraard volledig coronaproof gebeuren.
Om die reden kan u enkel online bestellen via volgende link https://gbslochristi.be/url/ocpan of via onze website www.ocgbslochristi.be. Daar kan u klikken inschrijvingen en vervolgens op pannenkoekenverkoop.

Indien u de pannenkoeken wenst af te halen zal u een tijdsslot moeten kiezen. Op die manier spreiden wij de afhalingen en kunnen wij de veiligheid van iedereen respecteren.
Wij vragen u ook om bij de afhaling een mondmasker te dragen.

Wij hopen dat jullie (eventueel samen met familieleden, vrienden en buren) willen smullen van lekkere pannenkoeken en een duwtje in de rug willen geven voor het oudercomité!

We wensen jullie nu reeds smakelijk eten!

Met vriendelijke groeten,
Het oudercomité

You may also like...