Controlemail school

Beste ouder

Vanaf 1 januari schakelen wij met de school over naar het ouderplatform van Broekx voor al onze communicatie. Broekx is het programma dat door de school gebruikt wordt voor leerlingen- en personeelsadministratie. Vanaf dan zal Gimme niet meer gebruikt worden. Vermits we de mogelijkheid hebben om veel digitaal aan te bieden en we onze groene vlag als milieubewuste school willen houden, zullen wij ook de papieren versies van onze brieven vanaf dan niet meer meegeven.

Om er zeker van te zijn dat we u goed kunnen bereiken, hebben wij een mail gestuurd naar het adres dat in ons systeem zit..

Indien u deze mail ontvangen heeft, gelieve dan “Ja” aan te duiden op de sticker in de agenda van uw zoon/dochter tegen vrijdag aanstaande, 18 december 2020.

Mocht u de mail niet ontvangen hebben of als u het adres toch wilt aanpassen, mag u “Neen” aanduiden en een mail sturen naar secretariaat@gbslochristi.be (met het correcte mailadres). Indien uw mailadres in de toekomst nog wijzigt terwijl we dit platform al gebruiken, zal u het adres zelf kunnen aanpassen.

Vriendelijke groeten
Het schoolteam

You may also like...