Paasbingo

Beste kinderen,
Beste ouders,

Jammer genoeg mogen we ook dit jaar onze zaklampentocht niet laten doorgaan. Maar niet getreurd, met de werkgroep hebben we voor een leuk alternatief gezocht. Tijdens de paasvakantie kan je deelnemen aan onze “Paasbingo”.

Het principe is heel eenvoudig, samen met deze brief ontvang je de wegbeschrijving van de wandeling die we voor jullie uitstippelden en een bingokaart.

Ga samen met je gezinsbubbel op stap. Wanneer je iets tegenkomt onderweg dat op de bingokaart staat, mag je het aankruisen. Probeer er zo veel mogelijk te vinden.

Omdat we jullie tijdens de tocht niet kunnen verwennen met lekkere hapjes en drankjes, hebben we besloten geen vaste bijdrage te vragen om te kunnen deelnemen.
Wil je ons echter toch steunen dan mag je een vrije bijdrage storten op ons rekeningnummer BE56 8903 9425 2588, met vermelding van je naam en “vrije bijdrage Paasbingo”. Wie een vrije bijdrage stort en een foto van de (on)volledig ingevulde bingokaart mailt naar oudercomite@ocgbslochristi.be maakt kans om een aperitiefpakket te winnen voor tijdens ons – digitaal – schoolfeest.

We maakten voor onze Paasbingo ook een facebookpagina aan. https://gbslochristi.be/url/paasbingo
Hierop kan je vrijblijvend foto’s posten tijdens de wandeling!

Praktisch:
• Je kan de tocht doen vanaf zaterdag 03/04/’21 tot en met zaterdag 17/04/’21 op een moment dat jij kiest.
• We vragen je uitdrukkelijk om niet met andere gezinnen af te spreken, maar deze tocht in je eigen gezinsbubbel te doen.
• Doe je de tocht ’s avonds, zorg dan zeker voor een zaklamp en fluo-hesje.
• Neem eventueel een hapje en een drankje mee, een bankje voor een korte stop kom je zeker tegen.

Wij wensen jullie alvast een fijne tocht. Hopelijk posten jullie massaal veel leuke foto’s!

Met vriendelijke groeten,
Het oudercomité

Bijlagen wandeltocht:

Paasbingokaart

Routebeschrijving Paasbingo

Volledige route

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

You may also like...