Fluodag 21 januari 2022

Van de herfstvakantie tot de krokusvakantie loopt de verkeersactie “Helm Op Fluo Top”, waarbij we de kinderen stimuleren om zich in de donkerste periode van het jaar extra zichtbaar te maken in het verkeer. Fluorescerende en reflecterende kledij is daar het middel bij uitstek voor.

Natuurlijk zijn fluokleuren ook gewoon leuk en vrolijk. Daarom organiseerden we op vrijdag 21 januari een heuse FLUODAG op school. De kinderen (én de juffen en meesters) mochten zich dan eens van kop tot teen in fluo uitdossen en dat leverde kleurrijke foto’s op.

In onze vestiging in Beervelde was er een heus FLUO modedéfilé op de speelplaats en ook in de klas was er veel FLUOplezier:

Ook de kleuters in Lochristi showden hun FLUO-outfit met veel zwier:

In de lagere afdeling van Lochristi vormden alle kinderen samen het woord ‘FLUO’ en zongen ze uit volle FLUOborst het FLUOlied:

You may also like...