Week tegen pesten

Kies Kleur Tegen Pesten was de slogan van de 18e editie van de Vlaamse Week Tegen Pesten. Van 18 tot 25 februari besteedde ook onze school extra aandacht aan pesten.

De leerlingen van L5A maakten een videoclip op het themalied van dit jaar. Met veel trots melden we jullie dat we hiermee de wedstrijd van de jeugddienst hebben gewonnen! De leerlingen van L5A zullen later dit jaar mogen genieten van een dagje springkasteelplezier!

Alvast veel kijkplezier met onze videoclip! (klikken om te bekijken a.u.b.)

Daarnaast gingen de klassen van het vierde en vijfde leerjaar naar een interactieve toneelvoorstelling kijken, georganiseerd door de jeugddienst. Die wil pesten en weerbaarheid daarmee bespreekbaarder maken, zodat pesters een halt toegeroepen wordt. Enkele beelden van die voorstelling:

You may also like...