L2B – Kunst in de klas

Zoals jullie weten, maakte elke klas van onze afdeling Lochristi een kunstwerk voor onze grote kunstveiling op het schoolfeest. Afgelopen zaterdag konden jullie alle kunstwerken live bewonderen in de turnzaal van onze kleuterschool en daar waren heel wat aahs en oohs te horen. Helemaal terecht!

De kinderen en juf Hilde van L2B geven jullie nu graag een extra blik achter de schermen van hoe hun kunstwerk tot stand kwam. Een echte kunstenares kwam hen de kneepjes van het vak leren, waarna ze wat konden oefenen. Daarna volgde het echte werk. Met een pracht van een schilderij als eindresultaat. Hier zien jullie ‘the making of’:

 

Bieden op het schilderij van L2B en op alle andere kunstwerken kan nog tot vrijdag 10 juni om 12u ’s middags via deze link: Veilingen – Schoolfeest GBS Lochristi. De opbrengst gaat naar het oudercomit√©, dat daarmee allerlei zaken voor de leerlingen sponsort, zoals het fruit op woensdag, turnzakken 1e leerjaar en nieuwe leerlingen, een extra zwemleerkracht, afscheidscadeautjes, recepties, traktaties verjaardagen, …

 

You may also like...