4 Uren Run & Bike

Op zaterdag 12 november vond de 20ste en laatste editie van de 4 Uren Run & Bike plaats, een sportief, niet-competitief evenement op de terreinen van Floréac. De deelnemende teams proberen daarbij zo veel mogelijk rondjes te lopen of kilometers te fietsen om met de hulp van sponsors geld in te zamelen voor het goede doel. 20 edities, dat mag gevierd worden en daarom werd het een feestelijke uitgave.

Onze gemeenteschool vaardigde 3 lopersteams af: 2 leerlingenteams en 1 leerkrachtenteam. De goede doelen waarvoor ze liepen, waren dit jaar opnieuw vzw Luein in Lochristi en 11-11-11. Een dikke proficiat aan al onze deelnemers voor hun puike prestatie!

Copyright bovenstaande foto’s: Lochristinaar.com

Copyright bovenstaande foto’s: Geert Herman, Nieuwsblad

 

 

You may also like...