L6 op bosklassen (donderdag)

De bosklasweek voor onze zesdejaars is al over halfweg. Als het leuk is, gaat de tijd veel te snel!

Ook vandaag viel er weer heel wat te beleven in Spa. De dag begon met onverwacht bezoek. Van wie? Dat ontdek je op de onderstaande foto’s. Daarna gingen de kinderen opnieuw aan het sjorren en met hun gebouwde kampen speelden ze levende stratego. Ze bouwden ook shelters en natuurlijk moest er getest worden of die waterdicht waren… Dat verliep bij de ene groep al wat droger dan bij de andere. Ze leerden ook vuur maken. Het was weer een supertoffe dag. Vanavond worden de dansbenen nog losgegooid tijdens de fuif! Of de foto’s daarvan ook voor publicatie vatbaar zijn, is nog afwachten 😉

Hieronder de foto’s van dag 4:

Foto’s van juf Ellen (L6A):

Foto’s van juf Elly (L6B):

Foto’s van juf Maaike (L6C):

Foto’s van juffen Aurélie en Phebe (L6BeA en L6BeB):

Heb je nog steeds niet ontdekt wie de bezoekers vandaag waren? Dan brengt deze foto vast en zeker opheldering:

You may also like...